Home / dealerschappen / Salto

Salto

In de snel en constant veranderende wereld van vandaag blijft niets lang hetzelfde. Door nieuwe werkmethoden en het toetreden van nieuwe werknemers moet beveiliging ook steeds mee veranderen en evolueren om het tempo bij te houden. Gebouwen en werkplekken moeten steeds flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Zoals stand-alone deureenheden die gebruik maken van online systemen, inspirerend zijn om te gebruiken, eenvoudig te installeren en met bestaande IT-netwerken kunnen samenwerken.

SALTO heeft een breed assortiment ontwikkeld van innovatieve producten, zich bewust zijnde van de behoefte aan nieuwe concepten in toegangscontrole. Zo hebben zij het SALTO Virtual Network en het XS4 toegangscontrole platform ontwikkeld en verlenen onze elektronische beslagen, wandlezers, online en offline control units nu beveiligde toegang aan een groeiend aantal eindgebruikers van luchthavens tot ziekenhuizen, banken tot overheidsgebouwen en universiteiten tot aan hotels.

Download de brochure van SALTO

SALTO loopt voorop met de laatste en meest moderne mechanische, elektronische en softwarematige ontwikkelingen en ontwerpen. ISO Certification cutting edge of modern mechanical, electronic and software design. Dit, samen met ISO 9001:2008 en ISO 14001-certificeringen, zorgt voor een nauwgezet systeem van kwaliteitsbeheer dat er voor zorgt dat ontwerp, ontwikkeling en productie van haar elektronische toegangscontrole producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen.

SALTO is de geselecteerde partij in toegangscontrole voor meer dan 1.500.000 deuren, meer dan 11.000 projecten in meer dan 90 landen. De kracht van het SALTO Virtual Network (SVN) staat mensen toe om efficiënt, flexibel en kosteneffectief, invulling te geven aan hun vraag naar draadloze toegangscontrole.