Home / dealerschappen / Intratone

Intratone

Intratone is een Franse en Europese fabrikant van draadloze communicatie- en intercomsystemen die via het telefoonnetwerk functioneren en bestemd zijn voor de collectieve huisvestingsmarkt.

Intratone presenteert een assortiment van draadloze GSM-intercomsystemen die toegangscontrole- en veiligheidssystemen bevatten, terwijl ze bovendien beantwoorden aan de eisen van modern design en een ongeëvenaarde communicatieservice leveren –  alles ontworpen met het oog op gebruiksgemak, een eenvoudige installatie en gemoedsrust voor een bescheiden prijs.

Waarom kiezen voor Intratone

Bij het Intratone-systeem opent de (vaste of mobiele) telefoon van de bewoner de deur van het gebouw, en niet een apparaat dat alleen daarvoor dient. Dit houdt in dat uw mobiele telefoon een extra functie krijgt, naast de mogelijkheid om op het internet te surfen, foto’s te maken, uw rekeningen te beheren enz.

Het beheren van het gebouw vindt op afstand en in realtime plaats vanaf de beveiligde beheerwebsite. Het aanpassen of verwijderen van een badge bijvoorbeeld wordt kinderspel: u kunt het onmiddellijk doen, zonder ergens naartoe te hoeven gaan. Intratone staat dus voor veiligheid zonder concessies, geschikt voor iedereen en tegen lagere kosten.