Home / dealerschappen / ILOQ

ILOQ

iLOQ Ltd verzorgt de ontwikkeling, productie en marketing van innovatieve sluitsysteem­oplossingen met een hoog veiligheidsniveau. Hun systeem wordt gekenmerkt door sleutels van superieure kwaliteit, eenvoudig onderhoud en lage levensduurkosten. Het iLOQ-team heeft niet alleen een eminente staat van dienst binnen de veiligheidsbranche, maar ook een diepgaande kennis van geavanceerde software, versleuteling en elektromechanica.

Sinds zijn oprichting heeft iLOQ het als zijn missie beschouwd om een sluitsysteem te ontwikkelen dat op kosteneffectieve wijze de sluitsystemen in nieuwe en bestaande gebouwen naar een hoger niveau tilt, zodat ze voldoen aan de geavanceerde veiligheidseisen van vandaag de dag.

Waarom kiezen voor iLOQ

Dankzij hun digitale identificatie zijn alle iLOQ cilinders en sleutels fysiek identiek en kunnen ze altijd worden hergebruikt. Hierdoor kunnen de toegangsrechten van het sluitsysteem conform uw behoeften geprogrammeerd worden. Bij sleutelverlies zijn er geen nieuwe cilinders en sleutels nodig omdat de toegangsrechten van de verloren sleutel eenvoudig kunnen worden gewist.

iLOQ wekt de benodigde energie op met de insteekbeweging van de sleutel in de cilinder. Vervangen van batterijen in cilinders en sleutels is niet nodig. Dat levert u enorm veel tijdwinst en financieel voordeel op en u spaart het milieu.

De batterijloze cilinders zijn kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen vocht en vorst.